Öppet köp/Ångerrätt/Byte

Vi på Fashionablestory gör allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt, därför har du alltid öppet köp och ångerrätt 14 dagar efter du lagt din beställning. Du som kund ska alltså skicka tillbaka varan senast 14 dagar efter att du mottagit din beställning.  Du som kund står för fraktkostnaden samt för transportrisken som en retur medför. För att öppet köp och ångerrätt ska gälla måste varan vara i originalskick d.v.s att den är komplett, oskadad och ej använd. Bifoga originalförpackningar. När vi mottagit din retur återbetalar vi köpesumman exklusive fraktkostnaden inom 4 arbetsdagar. Vid retur, vänligen kontakta oss för guiding. 
kontakt@fashionablestory.se
Öppet köp/Ångerrätt/Byte gäller även på rea varor.


Reklamation/Skadad vara vid leverans/Fellevererad vara

Vill du reklamera din vara ber vi dig att omgående efter du fått din vara, kontakta oss.
kontakt@fashionablestory.se

Vi kommer därefter återkomma med detaljer om hur vi kan lösa det på bästa sätt. 

Är din vara skadad vid leveransen eller om du fått en fellevererad vara ska du kontakta oss omgående, dock inom 7 dagar.

 

Återbetalning

När vi har mottagit din retur så kommer vi att genomföra återbetalningen inom 4 arbetsdagar. Vi kommer att meddela dig via mail när din återbetalning är genomförd.

Pengarna går alltid tillbaka till samma betalkort som användes vid ursprungsordern.Ej utlöst paket

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + en hanteringskostnad totalt på 250 SEK. Har man fler än 1 outlöst paket så kommer ens kundnummer att spärras för shopping hos oss.Inom Sverige
Ospårbar frakt kostar 49 kr. Vill du däremot kunna spåra ditt paket kostar frakten 99 kr.
Normal leveranstid: 2-5 arbetsdagar.

Inom EU
Ospårbar frakt kostar 69 kr. Vill du däremot kunna spåra ditt paket kostar frakten 129 kr.
Normal leveranstid: 3-7 arbetsdagar.


Kontakt 

kontakt@fashionablestory.se